Koningsactie voordeelbundel

Koop nu jouw elektrische scooter met voordeel. Als jij een hoogwaardige scooter of scooteraccessoires zoekt, dan zijn wij dé winkel en webshop voor jou! De elektrische aard van onze scooters is de kern van ons merk en het aanbod dat je aantreft in onze webshop. Retelli gelooft in een elektrische toekomst voor de scooterwereld. Het elektrische rijden op de scooters uit onze webshop combineert duurzaamheid met een eerlijke prijs en geweldige rijcomfort. Al onze elektrische voertuigen hebben een hoge bouwkwaliteit en een stijlvol ontwerp. Dat maakt iedere e-scooter uit onze webshop een genot om naar te kijken en om mee te rijden.

Geen extra kosten of gedoe achteraf, want al onze prijzen zijn inclusief.
Dat houdt in dat het kenteken, de tenaamstelling (indien mogelijk) & het klaarmaken van jouw gewenste voertuig volledig door ons wordt verzorgd.

RET_Vecchio-Shiny-Orange-LR.png
Voordeelbundel - Vecchio Classico

Profiteer nu van onze exclusieve voordeelbundel! Ontvang een complete scooteruitrustig inclusief windscherm, topkoffer, extra accu, helm en telefoonhouder tegen een voordelige prijs. 

€ 4014,89 € 3695,-
RET-Drago-Snow-White-stickerset-rood-LR
Voordeelbundel - Drago

Profiteer nu van onze exclusieve voordeelbundel! Ontvang een complete scooteruitrusting inclusief helm, luxe sportief spiegelset & striping naar keuze tegen een voordelige prijs. 

€ 3034,- € 2795,-
RET-Vecchio-topkoffer-two-tone-Shiny-Orange-Dreamy-Latte-LR.png
Voordeelbundel - Vecchio Classico two tone

Profiteer nu van onze exclusieve voordeelbundel! Ontvang een complete scooteruitrusting inclusief windscherm, topkoffer, extra accu 24ah, helm en telefoonhouder tegen een voordelige prijs. 

€ 4184,88 € 3850,-

Drive your journey, drive Retelli

Ontdek de 4 grootste voordelen van elektrisch rijden.