Terug naar overzicht

Upgrade je accupakket

Upgrade je accupakket

Met onze lithium accu kan je zorgeloos op pad. Opzoek naar een tweede accu, om de actieradius te vergroten? Onze accu's zijn makkelijk uitneembaar en verwisselbaar. Zo kom je nooit stil te staan onderweg.   De scooter wordt standaard geleverd met een 1x 60v24ah accu.

Product informatie

 • Het verschil tussen een lithium-ion of loodzuur accu: 

  Een lithium-ion accu kent een ander chemisch proces en heeft een gesloten structuur. Daardoor is een lithium-ion accu onderhoudsvrij. De celstructuur van een lithium-ion accu is totaal anders van opbouw waardoor een complete accu andere vormen kan krijgen. Een lithium-ion accu is vaak kleiner van formaat en heeft een lager eigen gewicht. Een lithium-ion accu kan kortstondig tussentijds worden bijgeladen zonder dat dit ten koste gaat van het aantal laadcycli. Het laden gebeurt met een hoger vermogen waardoor je in korte tijd, bijvoorbeeld in een koffiepauze, al substantieel energie kunt bijladen. Een lithium-ion accu telt daarbij meer laadcycli dan een loodzuur accu. Een vuistregel is dat ze tot 3x langer meegaan.
   
 • Makkelijk uitneembaar.

  De accu's hebben gemiddeld een gewicht van 10 kg, het gewicht is onder andere afhankelijk van de inhoudcapaciteit van de accu. Bovenop de accu zit een handige greep waardoor de accu makkelijk uit de scooter te tillen is. Bij langdurig niet gebruiken van de accu of bij extreem koud buitentemperatuur is het voor de conditite van de accu beter om de accu in een warme, droge omgeving te bewaren. Bij het loskoppelen van de accu is het verstandig om gebruik te maken van de siliconen afdekdop. Hierdoor blijft water en vuiligheid buiten de accu.  
   
 • Verdubbel je bereik met een tweede accu.

  De Vecchio Classico en de Simpatico bieden plek voor maximaal twee accu's. Het grote voordeel van de groene accu's is dat de hardcase allemaal dezelfde afmetingen hebben ongeacht de ampere van de accu. Een tweede accu hoeft dus niet persee van dezelfde ampere  te zijn. Zo kan je dus makkelijk een accu van bijvoorbeeld 20ah en 29ah kopen. Hulp nodig bij het kiezen van de beste accu? Neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Let op: de actieradius is sterk afhankelijk van temperatuur, weersinvloeden, laadgewicht en rijgedrag van de bestuurder. Wij geven een bereiksindicatie en is niet leidend.

Jouw scooter personaliseren?

Geef je Retelli Drago meer pit met één van de vier nieuwe kleurstijlen van Retelli. Onze nieuwe kleurcollectie heeft vier stijlen die je niet mag missen. Spice it up!

product-page-card - accessoires.png

Is geschikt voor

Niet geschikt voor
Vecchio Classico Two Tone
Picollo
Drago
Stretto
Conforto
Turismo

Technische Specificaties

Afmeting en gewicht

Breedte
205 mm
Diepte
75 mm
Hoogte
375 mm