Vecchio Classico

  • Keuze uit: 25 km/h of 45 km/h
  • Uitneembare accu: 60v24ah
    accupakket upgraden is mogelijk!
  • Geschikt voor 2 personen
  • Motor: 2000 watt
  • Wordt geleverd met 6A oplader

    Al onze prijzen zijn incl. kenteken, tenaamstelling en rijklaar maken.

€ 2995,-

Elektrische scooter met retro uiterlijk

De Retelli elektrische scooter met retro uiterlijk, de Vecchio Classico, is de oude klassieker onder de hypermoderne e-scooters. Deze zeer complete retro elektrische scooter is voorzien van een aantal prachtige retro elementen, waaronder de retro ronde vormen, de old-school kleurdesigns en white-wall banden. Bovendien biedt de retro scooter plek voor twee uitneembare lithium accu’s. 

RET-_z6f2530-studio-producten-HR-3

Stel je Vecchio Classico samen.

Kies eerst je gewenste uitvoering en dan je favoriete kleur. Het kan voorkomen dat de kleuren van de afbeelding iets afwijken van de orginele kleuren. Dit kan te maken hebben met je beeldscherminstellingen. Houd hier rekening mee.

Stap 1: Uitvoering

Stap 2: Kleur

RET-_z6f2534-studio-producten-LR-6

Chique retro scooter

Van een afstand bekeken, heeft de betaalbare retro Vecchio Classico toch wel wat weg van een Vespa scooter uit de jaren zestig. Van dichterbij bekeken zie je echter dat de retro e-scooter een exclusief en modern ontwerp heeft dat tot in de puntjes nauwkeurig is afgewerkt.

De geheel elektrische retro scooter heeft een trendy dashboard welke overzichtelijk is vormgegeven. Deze is uitgerust met een kilometerteller, een snelheidsmeter met grote cijfers, een batterijmeter en diverse indicatoren. Je krijgt dus een goed beeld van de status en situatie van je scooter.

RET-_z6f2545-studio-producten-LR-11.jpg

Je krijgt luxe bij jouw elektrische scooter met retro uiterlijk

De afstandsbediening van deze betaalbare retro scooter beschikt over een alarmfunctie, een Keyless-GO functie waardoor de scooter kan starten zonder sleutel. Daarnaast is het allemaal te bedienen met één handige tool. De afstandsbediening wordt standaard meegeleverd bij het voertuig dat wij aanbieden. Kortom, je betaalbare elektrische retro scooter is direct na het kopen in onze shop niet alleen extra beveiligd, je hoeft ook nooit meer te zoeken naar de sleutels, dat is handig toch? Bovenal zit de retro elektrische scooter vol met technische snufjes en beschikt hij over een vermogen van maar liefst 2000 watt. Naast Ledverlichting is er ook een USB-aansluiting aanwezig. Ideaal om je telefoon mee op te laden!

Een ander mooi en praktisch punt aan de betaalbare retro scooter is de dubbele standaard. Er is zowel een uitklapbare zijstandaard aanwezig als een middenbok. Voor wie even snel en makkelijk de scooter op de standaard wilt zetten, zonder enige moeite, kan de zijstandaard uitklappen. Bij een ongelijke of onstabiele ondergrond adviseren wij de middenbok te gebruiken voor meer stabiliteit.

RET-_z6f2535-studio-producten-web-7

Remmen en elektromotor van de Vecchio Classico

Zowel het voorwiel- als achterwiel van de scooter zijn uitgerust met een remschijf. De remslang is uitgevoerd met een gevlochten stalen mantel, zoals Vespa dat bijvoorbeeld ook doet. Het voorwiel is uitgerust met een sportvelg en het achterwiel is voorzien van een naafmotor. Doordat de motor in het achterwiel verwerkt zit, is er ook geen verlies wat de overbrenging betreft. Dit staat garant voor een zeer hoog koppel. De 2000 Watt motor is borstelloos en onderhoudsvrij. Dit betekent dat de motor van de scooter geen onderhoud nodig heeft en dat de onderhoudskosten daarmee zeer laag zijn. Het enige onderhoud wat je nog hebt zijn de banden en remmen. De motor wordt aangestuurd door een digitale controller welke voor nog betere rijeigenschappen zorgt. Zo kun je nog verfijnder het gas doseren. 

RET-_z6f2533-studio-producten-LR-5

Over onze lithium accu's

Op een elektrische retro scooter is de accu en accucapaciteit een belangrijke factor. Hoe meer capaciteit je aan boord hebt, hoe meer kilometers je kunt afleggen. Dat is natuurlijk praktisch en fijn. De Vecchio Classico kun je uitrusten met twee accu’s welke je tegelijkertijd kunt meenemen. Je e-voertuig kan er maar één tegelijkertijd gebruiken, maar onderweg is overschakelen naar de tweede accu geen probleem, wanneer de eerste bijna leeg is. Het dus handig om bij je elektrische retro scooter een extra accu te kopen.

De standaard meegleverde accu van de Vecchio Classico geeft een capaciteit van 24 Ah bij 60 volt. Met één accu haal je 50 kilometer vol gas, met twee accu’s zou je 100 kilometer kunnen halen met het 25 kilometer per uur snormodel. Je kan je accupakket upgraden naar een tweede accu van 24 of zelfs 29 AH. Je actieradius wordt hiermee vergroot, waardoor je langere afstanden kan rijden. De exacte actieradius is afhankelijk van het laadgewicht, rijgedrag van de bestuurder en het weer.

Standaard wordt de betaalbare retro scooter geleverd bij met een 4A lader. Opladen doe je in ongeveer zes uur wanneer de accu helemaal leeg is. De accu’s zijn van een Lithium type, en die hebben als kenmerk dat ze in zeer korte tijd voor 80% vol te laden zijn. In zo’n 3,5 uur kun je dus van 0% naar 80% laden. De overige 20% kost zo’n 2,5 uur. Als extra optie kunt u een snellader van 6A of 8A bestellen. Dat betekent dat de accu binnen 3,5 uur helemaal volgeladen is.

Technische Specificaties

Eigenschappen

Vermogen
2000 Watt
Standaard accu
60v24ah
Actieradius bij standaard accu
50 kilomter (bij 45 km/h)
Upgrade accupakket mogelijk
60v29ah
Rear - functie
Ja
Versnellingen:
Low speed & High speed
Aantal zitplaatsen:
2
Uitneembare Accu
Ja
Dubbele accu mogelijk?
Ja
Oplaadtijd
4A lader bij 24ah accu : 6 uur
Middenstandaard
Ja
USB
Ja

Afmeting en gewicht

Lengte
1910 mm
Breedte
690 mm
Hoogte
1070 mm
Gewicht van de scooter zonder accu:
75 kg
Aantal zitplaatsen
2
Maximaal laadgewicht
232 kilo
Bandenmaat voor:
3.50-10
Bandenmaat achter:
3.50-10
RET-_z6f2530-studio-producten-HR-3123
Windscherm Helder voor Vecchio Classico

Een windscherm maakt de scooter nog meer af en compleet. Steeds meer mensen kiezen voor een windscherm omdat het een aantal praktische voordelen met zich meebrengt. Lees verder waarom.

€ 139,95
RET-_nz86676-koningsactie-LR-20.jpg
RET-_nz86676-koningsactie-LR-20.jpg
Telefoonhouder universeel
€ 25,-
TOPLOCKART4.png
TOPLOCKART4.png
Kettingslot art**** 200 cm

Top Lock 200cm kettingslot met ART4 goedkeuring.

€ 79,95
RET-_z6f2533-studio-producten-LR-5
Upgrade je accupakket

Met onze lithium accu kan je zorgeloos op pad. Opzoek naar een tweede accu, om de actieradius te vergroten? Onze accu's zijn makkelijk uitneembaar en verwisselbaar. Zo kom je nooit stil te staan onderweg.   De scooter wordt standaard geleverd met een 1x 60v24ah accu.

BUDDYSEAT_1
Waterdichte zadelcover

Verplaats jezelf droog en schoon op de scooter met onze zadelcovers. De ideale oplossing voor een droge en comfortabele opstap. 

€ 28,40