Drive Retelli every day

Van 1 t/m 18 juni zijn wij gesloten. Na 18 juni worden alle bestellingen en proefritten weer opgepakt!
Zuinige motor
Zuinige motor

Zeg vaarwel tegen het geluid van een benzinemotor en omarm een groener en stiller alternatief.

Krachtige accu
Krachtige accu

Retelli's geavanceerde batterijtechnologie bied je de vrijheid om zonder zorgen lange ritten te maken. Waar het avontuur je ook brengt, wij zorgen ervoor dat je altijd aankomt. 

Efficiëntie modus
Efficiëntie modus

Veel Retelli's zijn uitgerust met verschillende snelheidsstanden. Zo rijd je relaxed en moeiteloos door het drukke stadsverkeer en bespaar je op hoge parkeerkosten.

Geniet in stijl
Geniet in stijl

Wij begrijpen de behoefte aan stijl & functionaliteit. Een blikvanger die door de straten rijdt; dat is jouw Retelli. 

Snelheid
Snelheid

Ken je dat gevoel van vastzitten in het eindeloze verkeer? Wachten bij drukke verkeerpunten en het gevoel hebben dat je niet vooruit komt? Glij moeiteloos door de drukke straten en ervaar het plezier van een stressvrije reis.

Proefrit
Proefrit

Ervaar vrijheid, ontdek het gemak en bespaar kosten; dit is jouw nieuwe Retelli. Stap in het avontuur en vraag een proefrit aan bij jou thuis! Drive your journey, drive Retelli.

Fluisssterstil
Fluisssterstil

Samen op pad is nog nooit zo'n feestje geweest! Eindeloze kletsen of heerlijk genieten van de vogeltjes die fluiten; het is mogelijk met de fluisterstille scooters van Retelli

Milieuzone
Milieuzone

Met je Retelli ben je echt overal welkom! Geen zorgen of je wel of niet een milieuzone in mag. De duurzame en milieuvriendelijke scooters worden overal toegelaten. dus hop hop naar het park en geniet van een welverdiende picknick.

Parkeren
Parkeren

Parkeerstress behoort tot het verleden! Met jouw Retelli is parkeren nog nooit zo eenvoudig geweest. Geen zorgen over dure parkeergarages of ingewikkelde vergunningen. Gewoon je scooter parkeren bij de fietsenstalling en genieten van moeiteloos naar je werk of van het stadsleven. 

Vaarwel Brandstof
Vaarwel Brandstof

Onze elektrische scooters zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar maken ook een einde aan het gedoe met brandstofkosten. Duurzaamheid is niet alleen goed voor onze planeet, maar ook jouw portemonnee.

Slim besparen
Slim besparen

Heb je een tweede auto die eigenlijk alleen maar wordt gebruikt voor de boodschappen en andere kleine ritjes? Geen zin meer in dubbele autokosten? Kies voor een groener en efficiënter alternatief. Slim besparen, elke dag genieten!

Parkeren
Parkeren

Zoeken naar een parkeerplek die er niet lijkt te zijn? En tegelijkertijd je portemonnee voelen krimpen door de stijgende kosten van het autorijden? Wij begrijpen je frustratie, en daarom stellen we graag een oplossing voor: Retelli.

_DSC3792_3.png

Over Retelli

Retelli is een Nederlands bedrijf en importeert 100% elektrische voertuigen.
Wij richten ons op klanten die we een bijzondere, populaire en milieuvriendelijke ervaring willen aanbieden.

Alles wat we doen is uitsluitend gericht op het succes van onze klanten. Korte communicatielijnen zijn in ons bedrijf van belang en wij doen er alles aan om service en verbondenheid naar een hoger level te brengen.

Een principe dat niet alleen in het verleden, maar ook in de toekomst voor ons van het allergrootste belang zal zijn. Daarom behandelen we al onze klanten hoffelijk, vriendelijk en met de grootste waardering. Onze klanten moeten zich bij ons altijd op hun gemak voelen.

Retelli staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht. Wij willen je graag beter leren kennen. Daarom komen wij graag bij je langs en nemen we onze elektrische scooters mee. Met elkaar in contact komen, beleving en het enthousiasme is volgens het Retelli-team de gouden combinatie.