Conforto

 • Uitvoering: Scootmobiel 
  Geen helm- en rijbewijsplicht
 • Geschikt voor WMO
 • Accu: 72v35ah 
  accupakket upgraden is mogelijk!
 • Geschikt voor 2 personen
 • Motor: 2 x 1000 watt
 • Wordt geleverd met 8a oplader

  Kan ook geleverd worden als e-scooter. Hier zitten extra kosten aan verbonden, zoals kenteken en tenaamstellingskosten. Neem contact met ons op voor meer informatie.  
   

€ 2595,-

Retelli Conforto

Let op: De valbeugels op de afbeelding worden niet standaard meegeleverd. Doordat hij gebaseerd is op een scooter, heeft hij ook de voordelige rijeigenschappen van een scooter. In tegenstelling tot andere merken heeft de Retelli Conforto een geavanceerde achterasophanging waardoor de bochten soepel en veilig genomen kunnen worden. 

RET-_z6f4024-studio-web-31

Stel je Conforto samen.

Kies eerst je gewenste uitvoering en dan je favoriete kleur. Het kan voorkomen dat de kleuren van de afbeelding iets afwijken van de orginele kleuren. Dit kan te maken hebben met je beeldscherminstellingen. Houd hier rekening mee.

Stap 1: Uitvoering

Stap 2: Kleur

RET-_dsc1798-studio-web-9

De ideale oplossing voor de helmplicht en rijden zonder rijbewijs

Een rijbewijs heb je niet nodig om op dit voertuig te mogen rijden. Bovendien is het niet verplicht om een helm te dragen op de scootmobiel. Er zijn geen regels, behalve dat je minimaal 16 jaar oud moet zijn om op de scootmobiel te mogen rijden. Het enige wat verplicht is, is dat je een scootmobiel verzekering (WA) moet afsluiten om er de weg mee op te mogen. 

Onder het zadel bevindt zich een zeer ruime buddy. Ideaal voor de boodschappentas of andere benodigdheden. Een helm hoeft er dus niet in omdat het wettelijk gezien niet verplicht is. De Conforto heeft een topsnelheid van 45 km/h en bij snelheiden van boven de 25 kilometer per uur adviseren wij vanuit Retelli het dragen van een goedgekeurde helm voor eigen veiligheid. Uiteraard staat deze keuze je vrij. 

Wij kunnen de scootmobiel op elk gewenste snelheid leveren. 

Conforto_Green_back.jpeg

Gestroomlijnde en sportieve driewiel-scootmobiel.

De gestroomlijnde vormgeving maakt de Retelli Conforto een sportief scootmobiel. Hij is mooier dan de meeste elektrische scootmobielen. De Conforto is in de basis een normale elektrische scooter, maar dan uitgerust met 2 achterwielen. Hierdoor kun je profiteren van alle voordelen die een normale scooter biedt, en is hij inzetbaar als scootmobiel.

Je beschikt over veel voet- en beenruimte, en het zadel is lekker groot. Dat betekent dat je ook iemand achterop mee kunt nemen. 

De Conforto is voorzien van een achterdrager. Dit biedt een extra stukje bescherming. De achterdrager maakt het tevens mogelijk om uitgebreid te worden met een topkoffer wat voor extra bagageruimte zorgt. Handig voor de boodschappen of voor bijvoorbeeld regenkleding.

RET-_dsc1795-studio-web-8

Dashboardkastje met USB aansluiting

Er is aan de voorzijde een ruim 'dashboardkastje' aanwezig waarin je kleine spulletjes in kunt opbergen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een flesje water en telefoon. In het dashboardkastje vind je tevens een USB aansluiting, waaraan je een smartphone kunt opladen, of een navigatiesysteem kunt koppelen.

Optioneel kun je ook voor een telefoonhouder kiezen voor het stuur. Zo kun je de telefoon zelfs inzetten als navigatiesysteem. Aangezien je met dit vervoermiddel waarschijnlijk grote afstanden gaat afleggen en nieuwe plekken gaat ontdekken, kan dit een uitkomst zijn.

Ook aan diefstalbeveiliging is gedacht. Zo is er standaard een anti-diefstal contactslot aanwezig, en wordt er tijdelijk ook een gratis alarmsysteem met afstandsbediening ingebouwd. Het anti-diefstal contactslot helpt sabotage aan het contactslot voorkomen en dat gaat diefstal tegen. Optioneel kun je natuurlijk ook een slot mee bestellen om potentiƫle dieven nog lastiger te maken

RET-_dsc1789-studio-web-4

Scootmobiel die snel kan rijden

De Retelli scootmobiel is uitgerust met 2 zeer krachtige 1000 Watt elektromotoren die ieder onderhoudsvrij zijn. De motoren hebben geen slijtage gevoelige onderdelen en bieden een zeer groot vermogen om je moeiteloos en in korte tijd op topsnelheid (45km /u) te brengen of de snelheid die u wenst. Doordat de motoren onafhankelijk worden aangestuurd zorgt dat er ook voor dat je, ongeacht de ondergrond, meer tractie hebt met het optrekken.

De motoren bieden tegelijkertijd ook meer dan voldoende kracht om je moeiteloos en snel een helling te laten beklimmen, zelfs met 2 personen! Daarnaast heeft de Conforto standaard een lithium-ion accu van 72v35ah, waardoor je bereik zeker 90 kilometer is. Optioneel kan je ervoor kiezen om een tweede accu aan te schaffen waardoor je bereik wel 180 kilometer is.

De scootmobiel gaat op topsnelheid 45 kilmeter per uur en is toegestaan in overdekte winkelcentra en ook op voetpaden. Hiervoor gelden wel andere snelheideisen. Zo mag je op de voetpaden en in voetgangersgebieden niet harder dan 6 km/h, op een woonerf niet harder dan 15 km/h en binnen de bebouwde kom soms niet harder dan 30km/h. 

Technische Specificaties

Eigenschappen

Vermogen
2 x 1000 Watt
Standaard accu
72v35ah
Actieradius bij standaard accu
90 kilometer
Upgrade accupakket mogelijk
Ja, dubbele accu 72v35ah
Rear - functie
Ja
Aantal zitplaatsen:
2
Uitneembare Accu
Nee
Dubbele accu mogelijk?
Ja
Oplaadtijd
8 uur
Middenstandaard
Nee
USB
Ja

Afmeting en gewicht

Lengte
1880 mm
Breedte
700 mm
Hoogte
1380 mm
Gewicht van de scooter zonder accu:
81 kg
Aantal zitplaatsen
2
Maximaal laadgewicht
200 kg
Bandenmaat voor:
2 x 140/70-17
Bandenmaat achter:
110/70-17
RET-_nz86676-koningsactie-LR-20.jpg
RET-_nz86676-koningsactie-LR-20.jpg
Telefoonhouder universeel
€ 25,-
TOPLOCKART4.png
TOPLOCKART4.png
Kettingslot art**** 200 cm

Top Lock 200cm kettingslot met ART4 goedkeuring.

€ 79,95
Accu_48v20ah
Accu 72V35AH

Deze lithium-ion accu past perfect in de Retelli Conforto

€ 550,-
Topkoffer_green
Topkoffer Conforto 33 L

De topkoffers van de conforto zijn universeel en op elke scooter / motor te bevestigen. Ze zijn afsluitbaar en waterdicht wat zorgt voor een veilige droge opslag tijdens het rijden. 

€ 75,-