Dé winkel voor je elektrische scooter

Als jij een hoogwaardige scooter of scooteraccessoires zoekt, dan zijn wij dé winkel en webshop voor jou! De elektrische aard van onze scooters is de kern van ons merk en het aanbod dat je aantreft in onze webshop. Retelli gelooft in een elektrische toekomst voor de scooterwereld. Het elektrische rijden op de scooters uit onze webshop combineert duurzaamheid met een eerlijke prijs en geweldige rijcomfort. Al onze elektrische voertuigen hebben een hoge bouwkwaliteit en een stijlvol ontwerp. Dat maakt iedere e-scooter uit onze webshop een genot om naar te kijken en om mee te rijden.

Geen extra kosten of gedoe achteraf, want al onze prijzen zijn inclusief.
Dat houdt in dat het kenteken, de tenaamstelling (indien mogelijk) & het klaarmaken van jouw gewenste voertuig volledig door ons wordt verzorgd.

Model
Rijbewijsplicht
Uitneembare accu

Personalize
your retelli

Spice it up! Geef nog meer karakter aan jouw Retelli Drago. Heb jij de Retelli Drago al in huis? Geen probleem, wij versturen eenvoudig een kant & klaar striping-set naar je toe. 

Bekijk meer
RET-_z6f4032-studio-HR-38.png
Vecchio Classico Two Tone

Het gemak van nu in de stijl van vroeger. De moderne technologie verpakt in een klassiek retro design.

€ 3195,-
RET-_z6f2530-studio-producten-HR-3
Vecchio Classico

Retro elektrische scooter van hoge kwaliteit. De Vecchio Classico is misschien wel de mooiste e-scooter die je op dit moment kunt kopen!

€ 2995,-
DSC_1926.png
Picollo

Deze elektrische scooter is zeer geschikt voor woon- en werkverkeer, druk stadverkeer en gaat eenvoudig mee op vakantie in de camper.

€ 1495,-
RET-Drago-Metallic-Blue-LR
Drago

Zoek je een pittige brommer die volledig elektrisch is en er bovendien fantastisch uitziet? Dan is de Retelli Drago helemaal iets voor jou!

€ 2695,-
RET-_z6f2574-studio-producten-HR-31
Simpatico

De grootste en krachtigste e-scooter van Retelli is de Simpatico. Met zijn 3000 watt motor ben je in no-time op topsnelheid en als eerste weg bij het stoplicht. 

€ 3395,- € 2995,-
RET-Stretto-LR-6
Stretto

De Retelli Stretto: een simpel, krachtig voertuig dat moeiteloos door stadstraten manouvreert. Met zijn gestroomlijnde design en elektrische aandrijving biedt het gemak en milieuvriendelijkheid in één pakket.  De prijs is inclusief dubbele accu, met een actieradius tot maar liefst 120 kilometer. 

€ 3875,- € 2995,-
RET-_z6f4024-studio-web-31
Conforto

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en milieuvriendelijk vervoersmiddel zonder helmplicht en rijbewijs, dan is de Retelli Conforto precies wat je nodig hebt.

€ 2595,-
RET-_z6f2610-studio-producten-web-61.png
Turismo

De Retelli Turismo is een elektrische scooter, ook wel e-chopper genoemd, met brede en dikke banden die veel bekijks trekt. Het mooie aan deze Turismo is dat je samen kunt genieten. Het is namelijk een 2-persoons vervoermiddel.

€ 1925,-

Drive your journey, drive Retelli

Ontdek de 4 grootste voordelen van elektrisch rijden.

Persoonlijk advies

Esther helpt je met veel plezier!

Een scooter kopen doe je niet elke dag. Daarom staan wij graag voor je klaar. Of je nu vragen hebt over de modellen, accessoires, of simpelweg wat advies nodig hebt, Esther staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden in dit proces. Je kunt altijd contact met haar opnemen via telefoon of e-mail.

Bel Esther op: +31 342234747

Of stuur een e-mail naar: esther@retelli.nl