Drago

Zoek je een pittige brommer die volledig elektrisch is en er bovendien fantastisch uitziet? Dan is de Retelli Drago helemaal iets voor jou!

€ 2695,-

Retelli Drago

De Drago is een elektrische brommer die is geïnspireerd door de naked bike motor. Een naked bike wordt vaak vergeleken met een uitgeklede versie van een sportmotor, waarbij de stroomlijnkuip dus is weggelaten. Hierdoor komt ook het frame in beeld, welke bij de Drago er mooi en degelijk uitziet. Degelijk is deze brommer zeker, want er zijn benzineversies op de markt met een 125cc en 150cc motorblok. Deze beschikken over identiek hetzelfde frame, als de elektrische Drago. Daarmee is het frame dus letterlijk ijzersterk.

RET-Drago-Metallic-Blue-LR

Stel je Drago samen.

Kies eerst je gewenste uitvoering en dan je favoriete kleur. Het kan voorkomen dat de kleuren van de afbeelding iets afwijken van de orginele kleuren. Dit kan te maken hebben met je beeldscherminstellingen. Houd hier rekening mee.

Stap 1: Uitvoering

Stap 2: Kleur

DoordeLenns-.jpg

Groter dan hij lijkt.

De wielen zijn wellicht kleiner dan bij de gemiddelde motor, maar dat maakt hem niet minder klein. De Drago, welke beschikt over 12 inch wielen, staat wat hoger op de ‘poten’ waardoor hij een normale – volwassen – hoogte heeft. Door de afstand is meer ruimte tussen het achterwiel en het zadel gecreëerd, wat zijn sportieve uitstraling benadrukt. Al met al heeft de elektrische brommer een zeer volwassen en stoer uiterlijk die gezien mag worden! Iemand achterop meenemen is ook mogelijk, maar heel veel ruimte is er niet.

DoordeLenns-9383.jpg

Enorm Krachtig

Opmerkelijk aan deze elektrische brommer is de power die je ervaart wanneer je gas geeft. De Drago heeft een geweldige en gedoseerde acceleratie. Zo schiet je niet in in een keer vooruit, zoals met veel elektrische voertuigen wél het geval is. De Drago bouwt de snelheid zeer snel en gelijkmatig op. Zo glippen je banden niet weg waardoor je superveilig en confortabel rijdt.

Nu is het al wel bekend dat elektrische scooters een stuk krachtiger zijn dan versies met een benzinescooter, maar de Drago doet daar nog een schepje bovenop. De motor zit bij de elektrische Drago in het achterwiel gemonteerd en beslaat de volle 12 inch van de velg. Als je een elektrische brommer zoekt met een pittige rijbeleving, dan is de Drago een geschikt voertuig voor jou!

RET-_dsc1785-studio-web-1.png

Efficiënt systeem.

Het verschil tussen de Drago en de andere elektrische scooters, is dat de Drago beschikt over een 72 volt motor. Meestal is het voltage van de motor een stuk lager, en daardoor ook het piekvermogen. Doordat de fabrikant gekozen heeft voor een hogere spanning, is het hele systeem ook efficiënter. Met andere woorden kun je meer kilometers op een acculading rijden.

De standaard accu heeft een capaciteit van 32 Ah waarmee je 80 kilometer afleggen. Dit is enkel een indicatie, want de actieradius is sterk afhankelijk van verschillende factoren: de buitentemperatuur, laadgewicht, rijgedrag van de bestuurder en de wegligging spelen hierbij een belangrijke rol.  

Een ander leuk detail is dat de accu op de plek zit waar normaal de brandstofmotor zit. Hierdoor is het zwaartepunt laag gehouden wat ten goede komt aan de wegligging.

RET-_dsc1786-studio-web-2.png

Luxe elektrische bromfiets.

De elektrische Drago is van alle gemakken voorzien. De sportieve brommer is volledig uitgerust met LED verlichting en heeft zelfs een digitaal LCD beeldscherm. Hierop kun je precies aflezen hoeveel kilometer je nog kunt rijden op de resterende accucapaciteit, in welke snelheidversnelling je rijdt en andere diverse aanduidingen. Zo krijg je een goed beeld van de status van de accu en brommer.

Daarnaast krijg je bij ons standaard een afstandsbediening bij je brommer waarmee je de Drago eenvoudig kan bedienen vanaf een afstand. Zo zet je met één druk op de knop je brommer op alarm en deactiveer je het alarm ook weer met één druk op de knop. Mocht jet het alarm vergeten te deactiveren terwijl je wil wegrijden, dan wordt de achterband geblokkeerd en gaat het alarm af. Ook kan je ervoor kiezen op de Drago te starten zonder de sleutel in het contactslot te steken. Met de Keyless-GO functie start je de brommer en kan je wegrijden zonder sleutels. Bedenk dan wel om de afstandsbediening mee te nemen om de scooter op alarm te zetten ;).

Technische Specificaties

Eigenschappen

Vermogen
2200 Watt
Standaard accu
72v32ah
Actieradius bij standaard accu
80 kilometer
Upgrade accupakket mogelijk
Nee, grootste in z'n soort op dit moment
Rear - functie
Ja
Versnellingen:
3
Aantal zitplaatsen:
2
Uitneembare Accu
Nee
Dubbele accu mogelijk?
Nee
Oplaadtijd
6 uur
Middenstandaard
Nee
USB
Ja

Afmeting en gewicht

Lengte
1800 mm
Breedte
730 mm
Hoogte
1200 mm
Aantal zitplaatsen
2
Maximaal laadgewicht
200 kg
Bandenmaat voor:
120/70-12
Bandenmaat achter:
120/70-12
RET-_nz86779-koningsactie-LR-41.jpg
Sportief spiegelset

Glans zwart, geschikt voor alle scooters en motororen. Geschikt voor een stuur met in binnen maat tussen de 13/17mm of voorgetapt schroefdraad. Spiegelglas blauw meekleurend.

€ 34,95
72v15a
Snellader 72v15a
€ 180,-
Beenkleed.png
Universeel Beenkleed

Arriveer  warm , windvrij en droog op plaats van bestemming.
 

€ 39,95
VITOPRESTOMATTBLACK
Vito Presto full-face Matt black

Integraalhelm met geïntegreerd zonnevizier. 

€ 109,-
TOPLOCKART4.png
TOPLOCKART4.png
Kettingslot art**** 180 cm

Top Lock 180 cm kettingslot met ART4 goedkeuring.

€ 69,95