Accu 60V25AH

Accu 60V25AH

Turismo

Deze accu staat garant voor betrouwbaarheid en prestaties, waardoor je kunt genieten van urenlang plezier op de e-chopper Retelli Turismo

€ 500,- € 449,-

Product informatie

Milieuvriendelijkheid: Elektrische scooters met accu’s stoten geen schadelijke emissies uit, waardoor ze een milieuvriendelijk alternatief zijn voor traditionele benzinescooters.

Stille werking: Elektrische scooters zijn over het algemeen stiller dan scooters met verbrandingsmotoren, wat zorgt voor een rustigere en meer vredige rijervaring.

Lagere operationele kosten: Elektriciteit is over het algemeen goedkoper dan benzine, waardoor elektrische scooters met accu’s goedkoper zijn om te gebruiken op lange termijn.

Onderhoudsgemak: Elektrische scooters hebben doorgaans minder bewegende delen dan scooters met verbrandingsmotoren, wat resulteert in minder slijtage en minder behoefte aan regulier onderhoud.

Betere prestaties: Elektrische scooters met accu’s kunnen vaak sneller accelereren dan scooters met verbrandingsmotoren, wat zorgt voor een plezierigere en dynamische rijervaring.

Gemakkelijk opladen: Accu’s van elektrische scooters kunnen gewoon via netstroom worden opgeladen, waardoor gebruikers flexibiliteit hebben bij het opladen van hun e-scooter.

Onze accu van 60v25ah voor de Retelli Turismo biedt een krachtige en duurzame energiebron voor een onvergetelijke rijervaring. Met een indrukwekkende capaciteit van 25 ampere-uur en een spanning van 60 volt, zorgt deze accu ervoor dat je moeiteloos lange afstanden kunt afleggen zonder je zorgen te maken over het opladen. Of je nu door de stad cruist of het platteland verkent. Deze accu staat garant voor betrouwbaarheid en prestaties, waardoor je kunt genieten van urenlang plezier op je e-chopper 

De actieradius is ongeveer 55 kilometer* bij een snelheid van 25km/h. Hij is eenvoudig uitneembaar, waardoor je gemakkelijk de accu extern kan bijladen.

De accu kan je opladen met onze oplader 60v5a. 
Het duurt 5 uur voordat de accu helemaal volgeladen is. 

*Actieradius is sterk afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan laadgewicht, temperatuur, bandenspanning, wegligging en rijgedrag van de bestuurder. Wij geven enkel een indicatie van de actieradius.

Jouw scooter personaliseren?

Geef je Retelli Drago meer pit met één van de vier nieuwe kleurstijlen van Retelli. Onze nieuwe kleurcollectie heeft vier stijlen die je niet mag missen. Spice it up!

product-page-card - accessoires.png

Is geschikt voor

Niet geschikt voor
Vecchio Classico
Picollo
Drago
Simpatico
Stretto
Vecchio Classico Two Tone
Conforto

Technische Specificaties

Afmeting en gewicht

Breedte
247 mm
Diepte
90 mm
Hoogte
360 mm
Gewicht
8 kg