Simpatico

De grootste en krachtigste e-scooter van Retelli is de Simpatico. Met zijn 3000 watt motor ben je in no-time op topsnelheid en als eerste weg bij het stoplicht. 

€ 3395,-

€ 2995,-

Simpatico

De Retelli Simpatico is onze nieuwste machine van de hypermoderne e-scooters. Deze zeer moderne elektrische scooter is voorzien van een aantal prachtige elementen, waaronder ledverlichting, strak design en achteruitfunctie. Bovendien biedt de hypermoderne elektrische scooter plek voor twee uitneembare lithium accu’s.

RET-_z6f2574-studio-producten-HR-31

Stel je Simpatico samen.

Kies eerst je gewenste uitvoering en dan je favoriete kleur. Het kan voorkomen dat de kleuren van de afbeelding iets afwijken van de orginele kleuren. Dit kan te maken hebben met je beeldscherminstellingen. Houd hier rekening mee.

Stap 1: Uitvoering

Stap 2: Kleur

RET-_z6f2571-studio-producten-LR-29

Je krijgt luxe bij de hypermoderne scooter.

De afstandsbediening van deze moderne e-scooter beschikt over een alarmfunctie, een zoekfunctie en kan starten zonder sleutel. Daarnaast is het allemaal te bedienen met één handige tool. De afstandsbediening wordt standaard meegeleverd bij de e-scooter.  Kortom, je moderne elektrische scooter is direct na het kopen extra beveiligd en je hoeft nooit meer te zoeken naar de sleutels, dat is handig toch? Bovenal zit de e-scooter vol met technische snufjes en beschikt hij over veel vermogen, maar liefst 3000 watt! Naast LED-verlichting is er ook een USB-aansluiting aanwezig. Ideaal om je telefoon mee op te laden! Daarnaast is de Simpatico voorzien van een handig tassenhaakje. Heb je een open tas en ben je bang dat je je persoonlijke spullen kwijtraakt? Berg dan je bezittingen op in de ruime afsluitbare opbergvak onder het stuur. Of natuurlijk in de topkoffer die je bij de accessoires erbij kan kopen. 

RET-_z6f2556-studio-producten-LR-20

Vormgegeven in een hypermodern design

De Simpatico is misschien wel de mooiste e-scooter die je op dit moment kunt kopen! De fabrikant van Retelli hanteert kwaliteitseisen van zeer hoog niveau en is een waardige concurrent voor de bekende Europese merken. Daardoor is iedere scooter die wij verkopen een hoogwaardig voertuig.

Qua techniek zit de Simpatico zeer goed in elkaar. De e-scooter rijdt fantastisch vanaf het eerste moment. De geheel elektrische hypermoderne e-scooter heeft een trendy dashboard die overzichtelijk is vormgegeven. Als je de hypermoderne scooter koopt is deze uitgerust met een kilometerteller, een snelheidsmeter met grote cijfers, een batterijmeter, en diverse indicatoren. Je krijgt dus een goed beeld van de status en situatie van je hypermoderne e-scooter.

RET-_z6f2552-studio-producten-web-18

De hypermoderne elektrische scooter zorgt dat je heerlijk comfortabel rijdt.

Qua comfort is de elektrische scooter Simpatico een zeer fijne en moderne e-scooter om op te rijden. Het zadel biedt enorm veel ruimte aan voor bestuurder en passagier. Ook wanneer je langer dan 2 meter bent, heb je nog genoeg ruimte op deze hypermoderne e-scooter. Ook de vering doet goed haar werk. De achtervering van de e-scooter is zelfs nog instelbaar. Je kunt zelf de veerdruk instellen om het veergedrag soepeler of stijver te maken. De e-scooter reageert heerlijk vlot op het gas en brengt je in no-time naar topsnelheid. De hoogte van de snelheid kan je eenvoudig bedienen op het stuur. Met de L (low) en H (high) functie bepaal jij wat je prettig vindt rijden.

Een ander mooi en praktisch punt aan deze betaalbare retro scooter is de dubbele standaard. Er is zowel een uitklapbare zijstandaard aanwezig als een middenbok. Wie even snel en makkelijk de scooter op de standaard wilt zetten, zonder enige moeite, kan de zijstandaard uitklappen.

RET-_z6f2557-studio-producten-LR-21

De accu specificaties

Op een elektrische scooter is de accu en accucapaciteit een belangrijke factor. Hoe meer capaciteit je aan boord hebt, hoe meer kilometers je kunt afleggen. Dat is natuurlijk praktisch en fijn. De Simpatico kun je uitrusten met twee accu’s welke je tegelijkertijd kunt meenemen. Je hypermoderne e-scooter kan er maar een tegelijkertijd gebruiken., maar je kunt eenvoudig overschakelen naar de tweede accu, wanneer de eerste bijna leeg is. 

De standaard accu van je e-scooter heeft een capaciteit van 24 Ah bij 60 volt. Met een accu haal je 50 kilometer vol gas met een 45 kilometer per uur bromscooter, of 60 kilometer vol gas met een 25 kilometer per uur snorscooter. Met twee accu’s zou je 120 kilometer kunnen halen met het 25 kilometer per uur. Afhankelijk van het laadgewicht, rijgedrag van de bestuurder en het weer. Standaard wordt de scooter geleverd bij met een 6A lader. Opladen doe je in ongeveer vijf uur wanneer de accu helemaal leeg is. De accu’s zijn van een Lithium type, en die hebben als kenmerk dat ze in zeer korte tijd voor 80% vol te laden zijn. In zo’n 3,5 uur kun je dus van 0% naar 80% laden. De overige 20% kost zo’n 1,5 uur.  Dat betekent dat de accu in zo'n 5 uur volgeladen is.

Technische Specificaties

Eigenschappen

Vermogen
3000 Watt
Standaard accu
24 AH
Actieradius bij standaard accu
50 - 60 kilometer
Upgrade accupakket mogelijk
60v29ah
Rear - functie
Ja
Versnellingen:
Low speed & High speed
Aantal zitplaatsen:
2
Uitneembare Accu
Ja
Dubbele accu mogelijk?
Ja
Oplaadtijd
6 uur bij standaard 6A lader.
Middenstandaard
Ja
USB
Ja

Afmeting en gewicht

Lengte
1902 mm
Breedte
680 mm
Hoogte
1140 mm
Aantal zitplaatsen
2
Maximaal laadgewicht
253 kg
Bandenmaat voor:
120/70-12
Bandenmaat achter:
120/70-12
RET-_nz86676-koningsactie-LR-20.jpg
RET-_nz86676-koningsactie-LR-20.jpg
Telefoonhouder universeel
€ 25,-
Simpatico Windscherm
Simpatico Windscherm
Windscherm Helder voor Simpatico

Een windscherm maakt de scooter nog meer af en compleet. Steeds meer mensen kiezen voor een windscherm omdat het een aantal praktische voordelen met zich meebrengt. 

€ 139,95
Beenkleed.png
Universeel Beenkleed

Arriveer  warm , windvrij en droog op plaats van bestemming.
 

€ 39,95
1204-vito-loreto-2
Vito Loreto mat zwart

Jethelm met vizier.

€ 59,95
TOPLOCKART4.png
TOPLOCKART4.png
Kettingslot art**** 200 cm

Top Lock 200cm kettingslot met ART4 goedkeuring.

€ 79,95
RET-_z6f2533-studio-producten-LR-5
Upgrade je accupakket

Met onze lithium accu kan je zorgeloos op pad. Opzoek naar een tweede accu, om de actieradius te vergroten? Onze accu's zijn makkelijk uitneembaar en verwisselbaar. Zo kom je nooit stil te staan onderweg.   De scooter wordt standaard geleverd met een 1x 60v24ah accu.