Stretto

De Retelli Stretto: een simpel, krachtig voertuig dat moeiteloos door stadstraten manouvreert. Met zijn gestroomlijnde design en elektrische aandrijving biedt het gemak en milieuvriendelijkheid in één pakket.  De prijs is inclusief dubbele accu, met een actieradius tot maar liefst 120 kilometer. 

€ 3875,-

€ 2995,-

Retelli Stretto

Deze zakelijke e-scooter is zeer geschikt voor woon-werkverkeer en vrijetijdsbesteding. De stretto heeft een enorm krachtige motor van 3000 watt en biedt plek voor 2 uitneembare accu's.

RET-Stretto-LR-6

Stel je Stretto samen.

Kies eerst je gewenste uitvoering en dan je favoriete kleur. Het kan voorkomen dat de kleuren van de afbeelding iets afwijken van de orginele kleuren. Dit kan te maken hebben met je beeldscherminstellingen. Houd hier rekening mee.

Stap 1: Uitvoering

Stap 2: Kleur

Gratis optie:

RET-_dsc3443-drive-Retelli-every-day-LR-84.jpg

Verdubbel je bereik met een 2de accu.

De Stretto wordt geleverd met 2 accu's van 60v26ah. Dat betekent dat je bereik niet 60 maar 120 kilometer ver is! Het voordeel van onze lithium-ion uitneembare accu's is dat je ze eenvoudig in- en uit kan pakken door het lichtgewicht en de handgreep die boven op de accu gevestigd zit. Zo laad je de accu eenvoudig op tijdens je werk of een heerlijke lunch onderweg. 

RET-_dsc3389-drive-Retelli-every-day-LR-71.jpg

Luxe bij de hand.

De Stretto wordt standaard geleverd met alarmfunctie. Het alarm is eenvoudig te bedienen met de meegeleverde afstandbediening. Zo is je scooter extra beveilgd tegen diefstal en worden de wielen geblokkeerd tijdens het verplaatsen van de scooter.  De scooter is volledig uitgerust met LED verlichting, zo ook de remverlichting en knipperlichten. Op de zijkant van de scooter zitten reflectoren die ervoor zorgen dat je overal goed zichtbaar bent. Ook is er USB aansluiting aanwezig bij de Stretto. Berg je telefoon op in het opbergvakje onder het stuur en laadt tegelijkertijd je telefoon op!

RET-_dsc3211-drive-Retelli-every-day-LR-33.jpg

Aerodynamisch design

De Stretto heeft een prachtig, futuristisch design waardoor optimale aerodynamica wordt bereikt. Als we het over de aerodynamica van een e-scooter hebben, dan hebben we het over hoe de krachten van de rijwind zich manifesteren romdom de Stretto. Idealiter vloeit de rijwind zo soepel mogelijk langs, over en onder de e-scooter, met het liefste zo weinig mogelijk weerstand voor de e-scooter. Hierdoor heb je weinig windweerstand en wordt je bereik vergroot.

RET-_dsc3043-drive-Retelli-every-day-LR-10

Gratis extra's

Het fijne aan de Stretto is dat hij simplistisch is om te zien, maar het tegendeel is waar! Hij is van alle gemakken voorzien en misschien wel de meeste complete scooter als we het hebben over prijs/kwaliteit verhouding. De Stretto wordt geleverd met een dubbele 26AH accu en daarnaast heb je de keuze uit een ruggesteun of topkoffer in bijbehorende kleur. Deze tweepersoons-scooter heeft een ergonomisch lang zadel waardoor je medepassagier heerlijk comfortabel achterop zit met een zacht kussentje op de ruggesteun. Ga je toch liever voor de topkoffer? Goed om te weten dat er een jethelm in past en aan de achterzijde een kussentje bevestigd zit, zodat de medepassagier net dat beetje extra comfort heeft.  

Technische Specificaties

Eigenschappen

Vermogen
3000 Watt
Standaard accu
26 AH
Actieradius bij standaard accu
50 - 60 kilometer
Uitneembare Accu
Ja
Oplaadtijd
5 uur
Middenstandaard
Ja
USB
Optioneel

Afmeting en gewicht

Lengte
1865 mm
Breedte
745 mm
Hoogte
1120 mm
Aantal zitplaatsen
2
Maximaal laadgewicht
235 kg
Bandenmaat voor:
12 inch
RET-_nz86676-koningsactie-LR-20.jpg
RET-_nz86676-koningsactie-LR-20.jpg
Telefoonhouder universeel
€ 25,-
60v8a
Snellader 60v8a
€ 150,-
60v6a
Oplader 60v6a
€ 90,-
Beenkleed.png
Universeel Beenkleed

Arriveer  warm , windvrij en droog op plaats van bestemming.
 

€ 39,95
TOPLOCKART4.png
TOPLOCKART4.png
Kettingslot art**** 200 cm

Top Lock 200cm kettingslot met ART4 goedkeuring.

€ 79,95